Prijs indicatie Cupra Leon 2.0 TSI 300

0

Autointernationaal kan een prijs indicatie geven voor de Cupra Leon 2.0 TSI 300. Hij zal binnenkort te bestellen zijn vanaf vermoedelijk 47.990 euro. Daarmee is hij afgerond 3.000 euro goedkoper dan de Volkswagen Golf GTI die het met 55 pk minder moet doen!

Dat maakt de Cupra Leon 2.0 TSI 300 tot een aantrekkelijke deal. Als Seat is dit model altijd een goede auto geweest, zeker de vorige generatie, met een uitstekend chassis en een zeer overtuigende motor. De hete hatchback (inclusief de 1.200 euro duurdere ST stationwagen; zie foto) kwam daarmee in aanmerking om onder Cupra label verkocht te gaan worden. Deze sportieve Iberische dochter biedt de Leon reeds aan in e-Hybrid uitvoering (alleen als Hatchback).

De Cupra Leon 2.0 TSI 300 is standaard uitgerust met de DSG7 automatische versnellingsbak. Anders dan bij bovengenoemde stekker hybride uitvoering, zijn er niet meerdere uitrusting niveaus gepland. De lijst met leverbare opties is heel overzichtelijk: speciale lak, velgen (19 inch standaard), lederen bekleding en een paar toevoegingen zoals het panoramadak. Al het andere is standaard op een auto die belooft de beste prijs / prestatieverhouding van dit moment te bieden in het benzine segment (zonder hybridisatie).

Reageren is niet mogelijk.