Prijs indicatie Lancia Ypsilon Cassina

0

Autointernationaal.nl kan een prijs indicatie geven voor de Edizione Limitata Cassina variant van de nieuwe Lancia Ypsilon. Deze introductie-uitvoering, waarvan de oplage begrensd is op 1.906 exemplaren, komt komende zomer op de markt.

Het is de verwachting dat de Ypsilon Limited Edition Cassina in Nederland 41.499 euro gaat kosten. Bij de prijs in begrepen is een Easy Wallbox waarmee de nieuwe Lancia thuis kan worden opgeladen. De garantietermijn bedraagt 3 jaar. Ter vergelijking: de technisch identieke Opel Corsa Electric GS Long Range kost 37.999 euro en de Peugeot e-208 GT met dezelfde 156 pk motor en 54 kWh batterij 40.720 euro.

LanciaYpsilonCassinaPrijs2

De Ypsilon Limited Edition Cassina is dus een stukje duurder (maar nog steeds goedkoop genoeg om als particuliere klant in aanmerking te komen voor de SEPP overheidssubsidie à 2.950 euro), maar dan krijg je wel een zeer memorabele auto met een uniek interieur die de potentie heeft om een collectors item te worden. Probeer dus om een van de 1.906 exemplaren te pakken te krijgen!

Reageren is niet mogelijk.