Prijs verlaging voor Toyota C-HR Plug-in Hybrid

0

Toyota heeft de prijzen van de C-HR Plug-in Hybrid verlaagd. Het lanceertarief was 45.995 euro, maar daarvoor komt de consument blijkbaar niet uit zijn luie stoel. Daarom heeft Toyota de basisprijs van de C-HR Plug-in Hybrid verlaagd naar 42.495 euro.

Er zijn 6 verschillende uitrustingsniveaus van de C-HR Plug-in Hybrid, beginnende met de Dynamic. Deze uitvoering biedt standaard onder meer een 12,3 inch groot digitaal instrumentarium, een 8 inch groot Toyota Smart Connect multimediasysteem, 2-zone Climate Control, mistlampen vóór, 18 inch lichtmetalen velgen, Privacy Glass voor de achterste zijruiten plus achterruit, stoelverwarming voorin en stuurwielverwarming. Standaard veiligheids- en assistentiesystemen zijn er in de vorm van Toyota Safety Sense 3 met onder meer Blind Spot Monitor (BSM), Full Range Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Departure Alert (LDA), Lane Tracing Assist (LTA), Pre-Collision System (PCS), Rear Seat Reminder System (RSRS), Road Sign Assist (RSA) en Safe Exit Assist (SEA). Daarnaast beschikt de Dynamic ook over parkeersensoren voor en achter. De C-HR Plug-in Hybrid 220 Dynamic is er voortaan vanaf 42.495 euro.

Voor de introductie is er ook een speciale First Edition, die ten opzichte van de Dynamic rijker is uitgerust. Zo beschikt deze variant over het 12,3 inch grote Toyota Smart Connect Plus multimediasysteem en een draadloze lader. Daarnaast beschikt de First Edition over een Panoramic View 360 graden camera en dynamisch meesturende LED-projector koplampen met Adaptive High Beam System (AHS). Een elektrisch bedienbare achterklep en de mogelijkheid voor een bi-tone kleurstelling maken het uitrustingsniveau af. De C-HR Plug-in Hybrid 220 First Edition is te bestellen vanaf 44.995 euro. Dat was 48.495 euro.

Met de Executive aankleding wordt de C-HR weer luxueuzer. Deze uitvoering biedt onder meer sportstoelen met zwart stoffen plus vegan lederen bekleding, suède deurbekleding, Ambient Lighting interieurverlichting en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie. De C-HR wordt als Executive altijd geleverd in een bi-tone kleurstelling of volledig in het zwart. Samen met de 19 inch lichtmetalen velgen en de pianozwarte elementen in de voor- en achterbumper geeft dit de cross-over volgens Toyota een chiquer uiterlijk. De veiligheidssystemen worden verder uitgebreid met een Driver Monitor Camera (DMC), Front Cross Traffic Alert (FCTA) en Lane Change Assist (LCA). De C-HR Plug-in Hybrid 220 Executive is te bestellen vanaf 47.995 euro. Voorheen moest deze uitvoering 51.495 euro opbrengen.

Een populaire uitvoering van de vorige generatie C-HR is de GR Sport Plus versie. Die is uitgerust met speciale sportstoelen met suède bekleding plus zwart vegan lederen accenten, een sportstuur, specifieke bumpers met GR SPORT logo’s en speciale zwarte 19 inch lichtmetalen velgen. Net als bij de Executive wordt het pakket met veiligheidssystemen uitgebreid met een Driver Monitor Camera (DMC), Front Cross Traffic Alert (FCTA) en Lane Change Assist (LCA). De Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 GR SPORT PLUS is te bestellen vanaf 48.895 euro. Dat is 3.500 euro minder dan voorheen.

Nieuw is de Première Edition als speciaal topmodel. Deze uitvoering is gebaseerd op de Executive, maar krijgt een fors aantal extra’s mee, waaronder een Head-up display, een JBL Premium Audio geluidsinstallatie met 9 speakers, een panorama dak met thermisch comfortglas, een digitale binnenspiegel met camerafunctie en een bi-tone+ kleurstelling, waarbij niet alleen het dak een contrasterende kleur heeft, maar ook de achterkant van de Toyota C-HR. “Daarmee wordt het concept car-achtige uiterlijk van de auto verder versterkt”, zo schrijft de importeur in haar persbericht. De Première Edition beschikt over vegan lederen stoelbekleding met sulphur stiksels. Deze uitvoering van de C-HR Plug-in Hybrid is te bestellen vanaf 52.495 euro.

De GR Sport Première Edition is het tweede tijdelijke topmodel van de nieuwe C-HR. Deze uitvoering beschikt over alle GR styling details van de GR Sport Plus  maar biedt als extra nieuw ontworpen 20 inch lichtmetalen velgen. Net als de Première Edition beschikt ook deze versie over een bi-tone+ kleurstelling, een JBL Premium Audio geluidsinstallatie, een head-up display, een Smart Digital Key en een slim panoramisch dak. De C-HR Plug-in Hybrid is in deze tijdelijke introductie uitvoering leverbaar vanaf 53.395 euro.

 

Reageren is niet mogelijk.