Retouches voor Renault Captur

0

Gepensioneerden opgelet: Renault heeft de Captur een facelift gegeven. De wijzigingen aan de zeer populaire cross-over (vorig jaar gingen er in Europa 215.670 exemplaren over de toonbank) zijn beperkt, maar daar zal de behoudende doelgroep geen probleem mee hebben. Naast een serie cosmetische retouches zijn er 2 verse kleuren en 4 nieuwe velgdesigns.

Door de nieuwe dagverlichting in C vorm is de familiegelijkenis van de Captur met de andere Renault modellen vergroot. Ook de grille werd gewijzigd. Aan de achterzijde zijn de verschillen kleiner dan voorheen, maar de LED achterlichten zorgen ook hier voor een modernere uitstraling. Nieuw is de optie om de cross-over, mits deze besteld wordt met tweekleurige lak, te voorzien van een glazen panoramadak.

De facelift van de Captur omvat zoals gezegd ook 2 nieuwe lakkleuren: Orange Atacama en Bleu Océan. Het dak van de Renault kan men voortaan bestellen in de kleur Gris Platine. Voor de aankleding van het interieur is er keuze uit 6 pakketten. Daarbij zitten nieuwe bekledingsoorten.

Meer informatie over de vernieuwde Captur zal Renault tijdens de autosalon van Genève, waar de cross-over zijn publieksdebuut beleeft, geven. In 2016 was de Captur, 3 jaar na zijn lancering, nog altijd de populairste auto in zijn segment in Europa.

Comments are closed.