Dacia doet accessoirecheque cadeau

0

Bij aanschaf van een nieuwe Dacia Duster ontvangt men nu tijdelijk een accessoirecheque cadeau. De waarde daarvan (500 euro) kan worden gebruikt voor opties, banden of verlengde verzekering.

Deze actie geldt alleen bij aankoop van een nieuwe Dacia Duster uit voorraad. Men kan de voucher inruilen bij de dealer voor wat jij het liefste wilt hebben: accessoires, banden (beide inclusief montagekosten) of een aan-, op- of over- bouw van de auto. Andere alternatieven zijn Dacia merchandise of de verlengde garantie (GarantiePlus).

Let op: deze actie geldt alleen deze maand zolang de voorraad strekt. Deelname staat open voor particulieren en klein zakelijke klanten die de Duster kopen. De uiterste registratiedatum is 31 december. De accessoirecheque is niet beschikbaar in combinatie met andere acties van Dacia. Het voordeel is niet inwisselbaar voor contant geld. Vraag de Dacia dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.