Mercedes-Benz E-klasse tijdelijk als Night Edition

0

De Mercedes-Benz E klasse is nu verkrijgbaar als Night Edition. Dit speciale model kenmerkt zich volgens de fabrikant door een bijzonder uitgebreide, hoogwaardige uitrusting en exclusieve zwarte designelementen. De meerprijs voor het pakket ligt tussen de 5.295,50 en 9.222,50 euro, afhankelijk van de carrosserievariant en de aandrijfvorm.

De verkoop van de Night Edition versies van de E klasse Coupé en Cabriolet starten; de Limousine (sedan) en de stationwagen (Estate) volgen vanaf 17 mei. De E klasse Night Edition versies arriveren vanaf juli bij de Europese Mercedes-Benz dealers. De speciale modellen zijn gebaseerd op de AMG Line uitvoering met het Night Package. Ze kunnen worden gecombineerd met alle carrosserievarianten, alle motoren (behalve de AMG krachtbronnen) en alle Mercedes carrossrie kleuren.

Met meer dan 14 miljoen geleverde voertuigen sinds 1946 is de E klasse de bestverkochte modelreeks in de geschiedenis van Mercedes-Benz. De wortels van zijn geschiedenis gaan bijna 120 jaar terug. Alleen al sinds 1947 zijn er 10 generaties van de E klasse en zijn directe voorgangers geweest. De modelserie, die zich in de zogeheten executive klasse bevindt, draagt ​​sinds 1993 de naam ‘E klasse’. De vernieuwde versies van de huidige modelgeneratie beleefden hun première in de zomer van 2020. In 2023 zal de E klasse compleet worden vernieuwd.

Reageren is niet mogelijk.