BMW M8 betrapt

0

Hier zie je de meest recente spionagefoto’s van de BMW M8. De sportieve variant werd getest op de Nürburgring en onderscheidt zich van de reguliere uitvoeringen van de nog te introduceren 8-serie door grotere luchtinlaten, dubbel zoveel uitlaatpijpen (4 in plaats van 2) en een (bescheiden) bodykit.

De M8 zal waarschijnlijk in november op de autoshow van Los Angeles zijn debuut beleven. Hij krijgt dezelfde V8 motor als de nieuwe M5 en ook ‘M xDrive’ vierwielaandrijving zal standaard zijn. Verder kan de M8 rekenen op high performance remmen.

De sportieve topuitvoering van de 8-serie krijgt echter meer vermogen dan de M5, om zo de coupé extra bestaansrecht te geven. Reken daarom op minimaal 640 pk. Dat klinkt veelbelovend, maar het prijskaartje zal net zo hoog zijn als dat van de Mercedes-AMG S 63 Coupé: 230.000 euro.

Reageren is niet mogelijk.