Seat introduceert de Ateca Business Intense

0

Seat introduceert de Ateca Business Intense, een extra complete versie van de bestaande uitrustingniveaus Style, Xcellence en FR. Het klantvoordeel kan volgens de importeur oplopen tot maximaal 3.210 euro.

Voor een meerprijs vanaf 300 euro wordt de standaarduitrusting uitgebreid met onder meer het Media systeem Navi (8,0-inch touch screen, Mirrorlink / Apple CarPlay / AndroidAuto, DAB+ digitale radio), Park Assist, parkeersensoren voor & achter en donker getinte ramen achter. Bij de Xcellence / FR Business Intense voegt Seat daar ook nog een draadloze telefoonlader, een elektrische achterklep met voetbediening en het handige Keyless Entry/Go systeem aan toe.

De Ateca Business Intense is er vanaf 30.450 euro. Voor dit bedrag krijg je de 115 pk sterke Style 1.0 TSI benzineversie. Voor de Style Business Intense 1.6 TDI (eveneens 115 pk) starten de prijzen bij 35.600 euro.

Reageren is niet mogelijk.