Toyota introduceert Adventure uitvoering van C-HR en RAV4

0

Toyota introduceert opvallende Adventure uitvoeringen van de Toyota C-HR en RAV4. Beiden beschikken over een hybride aandrijflijn.

Het design van de SUV modellen is extra avontuurlijk met bijvoorbeeld treeplanken met chromen accenten en bodem beschermingsplaten. Van binnen onderscheiden de uitvoeringen zich met onder meer exclusieve Adventure lederen bekleding. De prijzen beginnen bij 35.695 euro voor de C-HR 1.8 Hybrid Adventure en 43.295 euro voor de RAV4 2.5 Hybrid.

De C-HR 1.8 Hybrid Adventure is gebaseerd op het uitrustingniveau Style. Dit betekent dat onder meer automatische airconditioning met gescheiden temperatuurzones, het Toyota Touch 2 Go Plus navigatiesysteem, privacyglas, parkeersensors voor & achter en een JBL premium geluidsinstallatie met subwoofer standaard zijn. De C-HR Adventure onderscheidt zich van de Style uitvoering door zijn speciale lederen bekleding (zwart/grijs) en matzwarte 18-inch lichtmetalen velgen. Daarnaast is de Toyota voorzien van titaniumkleurige bodem beschermingsplaten op de bumpers en een Adventure badge. Een tweekleurige carrosserie is optioneel leverbaar.

De RAV4 2.5 Hybrid Adventure biedt eveneens een extra complete uitrusting, met onder meer automatische airconditioning, stoelverwarming, het Toyota Touch 2 Go navigatiesysteem en speciale Adventure lederen bekleding (zwart/grijs). Aan de buitenzijde is de SUV te herkennen aan het elektrisch bedienbare schuif/kanteldak, een modelspecifieke badge, treeplanken, roofrails en zwarte bodem beschermingsplaten op beide bumpers.

Reageren is niet mogelijk.