Corsa trapt jubileumfestiviteiten Opel af

0

Opel blaast dit jaar liefst 120 kaarsjes uit. Dat viert het Duitse automerk op verschillende manieren. De aftrap wordt verzorgd door de Corsa 120 Jaar Edition.

De Corsa 120 Jaar Edition is te herkennen aan de ‘120 Jaar’ badges, luxe instaplijsten, speciale lichtmetalen velgen en de chromen sierelementen op de carrosserie. Ook de luxe vloermatten moeten bijdragen aan de feestvreugde, evenals extra uitrusting in de vorm van onder andere parkeersensoren, cruisecontrole en een navigatiesysteem.

De feesteditie van de Corsa is per direct te bestellen. Opel vraagt er minimaal 20.249 euro voor. Voor dit bedrag krijg je de 3-deurs versie met 90 pk sterke 1.0 Turbo motor en handgeschakelde 6-bak. De uitvoering met achterportieren is 600 euro duurder. Die kan ook met een atmosferische, eveneens 90 pk sterke 1,4 liter 4 cilinder motor in combinatie met een 5-bak worden besteld. Die kost 20.949 euro.

Reageren is niet mogelijk.