Toyota introduceert Business Intro modellen

0

Toyota introduceert Business Intro uitvoeringen van de nieuwe Corolla en RAV4 en van de C-HR. De importeur wil met name het eerste model daarmee een vliegende verkoopstart geven in Nederland. De nieuwe Business Editions van Toyota zijn per direct te bestellen.

De Corolla Business Intro is leverbaar als zuinige 1.8 Hybrid met 122 pk in de carrosseriesmaken Hatchback, Touring Sports en Sedan. Een CVT automaat is standaard, evenals Bi-LED koplampen, mistlampen vóór, instapverlichting, parkeersensoren vóór & achter, sleutelloze toegang met startknop, voorruitprojectie en stoelverwarming voorin. De prijzen beginnen bij 30.995 euro. Voor dit bedrag krijg je de 1.8 Hybrid Business Intro Hatchback. De Sedan kost 31.495 euro en de Touring Sports 31.995 euro.

De Business Sport Intro is beschikbaar voor de Corolla Hatchback en Touring Sports. Zijn meeruitrusting omvat het Toyota Touch 2 multimediasysteem met Go Plus navigatie en 8,0 inch touch screen. De Corolla Business Sport Intro is leverbaar als extra sterke 2.0 High Power Hybrid met 180 pk. Ondanks de toegenomen kracht is het verbruik volgens Toyota laag (namelijk vanaf 4,1 liter/100 km) en bedraagt de CO2-uitstoot slechts 89 g/km. In vergelijking tot de Business Intro uitvoering profiteert de koper verder van sportstoelen met leder/Alcantara bekleding, een geluidsinstallatie van JBL met 8 speakers plus een Subwoofer, privacyglas, chromen accenten (als raamomlijsting, grille en buitenspiegels), 18 inch lichtmetalen velgen met brede 225/40 R18 banden en schakelflippers achter het stuur. De prijzen van de Corolla Business Sport Intro starten bij 36.095 euro. Voor dit bedrag krijg je de 2.0 High Power Hybrid Hatchback. De Touring Sports kost 37.595 euro.

Zowel de C-HR Hybrid als de nieuwe RAV4 High Power Hybrid en 2.0 VVT-iE (benzine) worden ook leverbaar als Business Intro. Standaard is onder meer het Go Plus navigatiesysteem, sleutelloze toegang met startknop, de JBL geluidsinstallatie, stoelverwarming, privacyglas en 18 inch lichtmetalen velgen. De prijs van de C-HR 1.8 Hybrid Business Intro is 32.995 euro; die van de nieuwe RAV4 start bij 40.495 euro. Voor dit bedrag krijg je de 2.0 VVT-iE benzineversie met handbak. De automaat uitvoering kost 42.595 euro. De 2.5 Hybrid heeft standaard een automatische transmissie en kost in voorwiel aangedreven vorm 44.295 euro. De All Wheel Drive versie moet 47.395 euro opbrengen.

Reageren is niet mogelijk.