Prijs vergelijking Opel Corsa Ultimate

0

De Opel Corsa krijgt een nieuwe topuitvoering: de Ultimate. Deze versie past in het streven van het Duitse merk om per verkochte auto meer geld te verdienen. Om de klant de verleiden, is de Corsa Ultimate zeer royaal uitgerust.

Opel levert de Corsa Ultimate standaard met adaptieve IntelliLux Matrix LED koplampen, het uitgebreide Multimedia Navi Pro infomediasysteem (dat kan onder meer overweg met Apple Carplay en Android Auto, heeft spraakbediening voor de geluidsinstallatie, telefoon plus navigatie en is gekoppeld aan een 10 inch groot aanraakscherm), automatische airconditioning, zwarte Alcantara bekleding en 6-voudig verstelbare plus verwarmbare voorstoelen. De bestuurdersstoel is elektrisch verstelbaar en daarnaast uitgerust met een massagefunctie. Het standaard met leer beklede stuurwiel is verwarmbaar.

Opel Connect Services is ook standaard. Daarmee biedt de interface een meer praktische en tijdbesparende routebegeleiding. Bovendien biedt Opel Connect Services een directe verbinding met pechhulp diensten en kan het systeem automatisch noodoproepen verzenden. De in de vorige alinea genoemde adaptieve IntelliLux Matrix LED koplampen zouden de veiligheid in het donker verhogen dankzij verblindingvrije LED elementen die de lichtbundel automatisch en continu aanpassen aan de verkeerssituatie en omgeving.

De Corsa Ultimate staat standaard op 17 inch grote lichtmetalen velgen die in 2 kleuren zijn uitgevoerd. Tegelijkertijd wordt de GS Line uitvoering geüpdatet met dezelfde wielen, sportstoelen met rode accenten en een standaard zwart dak.

De instapprijs van de Opel Corsa met 100 pk sterke 1.2 Turbo als Ultimate bedraagt 26.849 euro. Dat bedrag is voor de versie met handgeschakelde 6-bak. Liever deze motorversie met 8-traps automaat? Dan ben je 29.149 euro kwijt. De krachtigste benzineversie, de altijd met de automatische transmissie uitgeruste 1.2 Turbo met 130 pk, kost als Ultimate 30.249 euro.

OpelAudiToyota
CorsaA1 SportbackYaris
Ultimate 1.2 Turbo 100 pk25 TFSI1.5 VVT-i Style
26.849 euro26.520 euro23.595 euro
OpelFordRenault
CorsaFiestaClio
Ultimate 1.2 Turbo 130 pk Aut.Vignale 1.0 EB 125 pk Aut.Initiale Paris Tce 130 pk EDC
30.249 euro27.595 euro28.290 euro
OpelHondaRenault
CorsaEZoé
Ultimate E 11 kW boordladerAdvanceRivièra
37.499 euro38.330 euro38.290 euro

Goed nieuws voor wie krijg in weelde wil rijden in een elektrische Corsa. Ook deze Opel is namelijk als Ultimate te krijgen. De 136 pk sterke Corsa-e met 7,4 kW boordlader kost als Ultimate 36.499 euro. De 11 kW variant mag voor 37.499 euro mee naar huis. Bestellen kan per direct.

Reageren is niet mogelijk.