Rijd de hele zomer gratis met Opel Private Lease

0

Direct instappen in een gloednieuwe elektrische of stekker hybride Opel is nu extra voordelig. Je kiest jouw favoriete model en rijd vervolgens direct weg én de hele zomer gratis. Dat kan doordat Opel de eerste 3 maanden van jouw Private Lease contract betaalt.

Zowel voorraadexemplaren van de Corsa-e, de Mokka-e als de Grandland X Hybrid kunnen alle drie gekozen worden in combinatie met de Opel Private Lease actie waarbij de importeur de eerste 3 termijnen betaalt. De Corsa-e is met een actieradius tot 337 km (gemeten volgens de WLTP norm) nu verkrijgbaar vanaf 349 euro per maand. De Mokka-e is helemaal klaar voor de toekomst met hét nieuwe gezicht van Opel. Dankzij dezelfde batterijtechnologie als in de Corsa-e geniet je van de vrijheid om tot 324 km te rijden zonder tussentijds te laden. Je rijdt al een Mokka-e vanaf 429 euro per maand. De Grandland X Hybrid biedt volgens Opel het beste van beide werelden. Hij combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een SUV met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Je rijdt al een Grandland X Hybrid vanaf 479 euro per maand.

Genoemde maandtermijnen zijn inclusief BTW op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. De actie ‘eerste 3 maanden gratis’ is uitsluitend geldig voor afgesloten Opel Private Lease contracten waarvan de aanvraag uiterlijk 31 juli 2021 is gedaan. Het voordeel, gelijk aan 3 maandtermijnen, wordt verrekend op de eerste facturen na aflevering. Wanneer jouw voordeel volledig verrekend is, betaal je voor de resterende looptijd het reguliere leasebedrag.

Reageren is niet mogelijk.