Toyota C-HR ook als Black Edition

0

Toyota introduceert een nieuwe gelimiteerde uitvoering van zijn populaire cross-over C-HR, de Black Edition. De extra complete uitrusting omvat extra’s zoals matzwarte 18-inch lichtmetalen velgen, zwart/grijze lederen bekleding, een JBL Premium geluidsinstallatie en het multimediasysteem Toyota Touch met Go Plus navigatie. De C-HR Black Edition is er alleen als 122 pk sterke Hybrid.

De C-HR Black Edition is behalve aan bovengenoemde, exclusieve Style velgen en het nieuwe design van de lederen bekleding (met ‘Toyota C-HR’ logo) te herkennen aan de speciale Black Edition badge op het dashboard. De JBL Premium geluidsinstallatie telt 9 speakers én een subwoofer. Het Go Plus navigatiesysteem is inclusief 3 jaar gratis kaart updates. Verder rust Toyota de C-HR uit met parkeersensoren vóór en achter (12 stuks) en de parkeerhulp Simple Intelligent Park Assist (SIPA).

De prijzen beginnen bij 34.495 euro. Het klantvoordeel bedraagt volgens de importeur 1.690 euro. Bovendien ontvangt de nieuwe eigenaar een JBL Playlist cadeau t.w.v. 179 euro die in het zwart is uitgevoerd. Met de ingebouwde Chromecast technologie tik je simpelweg op de Cast knop in een van de mobiele muziekapps om direct te beginnen met het afspelen op de luidsprekers. Bedien de luidsprekers direct vanaf de telefoon (zoek, speel af, pauzeer, verhoog het volume) overal in huis.

De Toyota C-HR Black Edition is, anders dan zijn naam doet vermoeden, behalve in het zwart (Night Sky Black metallic) ook leverbaar in andere carrosseriekleuren, waaronder Pure White en Pearl White parelmoer met zwart dak. De Black Edition is vanaf 1 september te bestellen. De levering start begin november.

Reageren is niet mogelijk.