Early Bird actie op hybride Renault modellen

0

In september arriveren 3 nieuwe, hybride modellen in de Renault showrooms: de Clio E-Tech, de Captur E-Tech en de Mégane Estate E-Tech. De eerste werd deze week al grondig door Autointernationaal.nl getest en de andere twee beschikken over een stekker aansluiting. Renault meldt dat mensen die als een van de eersten een exemplaar bestellen voor 500 euro aan gratis opties mogen uitzoeken.

De Clio (zie hoofdfoto) zal vanaf september verkrijgbaar zijn als gewone hybride (‘HEV’, zonder stekkeraansluiting). De Captur en Mégane Estate verschijnen als plug-in hybride (‘PHEV’) in dezelfde maand in de showrooms. Renault gebruikt de benaming ‘E-Tech’ voor deze nieuwe varianten. Alle drie kunnen in de stad volledig elektrisch rijden; de stekker hybride Captur en Mégane Estate tot 65 km ver en de Clio E-Tech zelfs tot 80 procent van de tijd. Dat scheelt volgens Renault niet alleen in jouw klimaatbijdrage, maar vooral in je portemonnee vanwege het lagere benzinegebruik. De 3 hybride modellen zijn voorzien van een automatische 8-trapsversnellingsbak.

Lijkt een van deze Renault E-Tech modellen jou wat? Schrijf je dan in als ‘vroege vogel’ om door Renault op de hoogte te worden gehouden. Via dezelfde webpagina kun je ook al een Clio Hybrid of Captur Plug-in Hybrid online reserveren, voor koop of (zakelijke) lease. Dit houdt nog geen verplichting in. Renault merkt van haar kan op dat zij nog niet de garantie kan geven dat de auto tijdig geleverd kan worden. Maar men krijgt wel het voorkeursrecht daartoe, waarna men de hybride uiterlijk op 31 december op kenteken kan registreren.

In dat geval profiteren de betreffende klanten van de Early Bird actie: men ontvangt een tegoed van maximaal 500 euro (inclusief BTW) dat men bij de Renault dealer kan besteden aan opties of accessoires naar keuze. De actie geldt tot en met 2 september 2020 zolang de voorraad strekt. De Mégane Estate E-Tech is ten tijde van dit nieuwsbericht nog niet online te reserveren. Renault kan vragen om een aanbetaling. Vraag de dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.