Subaru zet extra puntjes op de i bij de XV

0

Subaru wil met de XV in het nieuwe modeljaar nog meer rijplezier en veiligheid bieden. Hiertoe heeft de cross-over een uitgebreider vierwielaandrijving beheersysteem en adaptieve transmissieregeling gekregen.

De instapprijzen beginnen ongewijzigd. Voor de aandrijving van de XV zorgt de efficiëntere en kwalitatief hoogstaande e-boxer motor. In verband met het milde hybride systeem heeft de Subaru nu standaard de SI-Drive techniek die reeds bekend is van andere modellen van het merk. De motorkarakteristiek is daarmee in te stellen via de 2 standen “I” (Intelligent) en “S” (Sport) en kan aangepast worden aan de persoonlijke voorkeuren. Naast de SI-Drive techniek profiteert het geëlektrificeerde cross-over van het geoptimaliseerde ondersteuningssysteem voor de vierwielaandrijving, X-Mode genaamd.

Reageren is niet mogelijk.