Eerste Cupra garage geopend in Amsterdam

0

Het van Seat afgesplitste automerk Cupra heeft in Nederland haar eerste ‘Garage’ geopend. In de vestiging die geïntegreerd is in het Move Amsterdam gebouw worden autoliefhebbers volgens de importeur ondergedompeld in de wereld van Cupra. De nieuwste modellen zijn er te zien én te beleven. Daarnaast is de Cupra Garage ook een ontmoetingsplek. In totaal komen er 5 vestigingen in Nederland.

Cupra heeft voor Nederland naar eigen zeggen een uniek concept ontwikkeld: de modellen van het merk zijn volledig online te configureren én te bestellen. Maar omdat er voor liefhebbers niets gaat boven het zien én ervaren van hun (toekomstige) auto, komen er 5 Cupra garages in Nederland. De eerste aan het Stadionplein in Amsterdam laat zien wat die liefhebbers mogen verwachten. Om te beginnen zijn in een Cupra Garage alle modellen van het merk te bewonderen. En dan is er de zogeheten Cupra Corner. Dit is dé ontmoetingsplek voor Cupra rijders en autoliefhebbers.

Elke Cupra Garage fungeert ook als startpunt voor proefritten die online zijn te boeken. Voor deze testritten maakt Cupra gebruik van een grote demovloot. Dit betekent dat (toekomstige) klanten altijd een Cupra kunnen rijden die aansluit bij hun wensen. Desgewenst wordt er zelfs een kinderzitje gemonteerd. Overigens is het bij Cupra ook mogelijk om een testrit aan huis te boeken.

In elke Cupra Garage staan specialisten van het merk klaar om bezoekers te informeren over alles wat met Cupra te maken heeft. Zij ondersteunen klanten met advies tijdens het digitale oriëntatie- en aankooptraject. Na aankoop van een Cupra blijven de specialisten het persoonlijke aanspreekpunt voor de klant, bijvoorbeeld in het aftersales traject voor service en onderhoud. Als er onderhoud nodig is, komt Cupra de auto thuis ophalen en wordt vervangend vervoer geregeld.

De Cupra Garage aan het Stadionplein in Amsterdam is de eerste in Nederland. Deze zomer opent de vestiging in de voormalige Baja Beach Club aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam de deuren. Meer Cupra Garages staan gepland voor opening later in 2021 en 2022. De adresgegevens van de vestiging in Amsterdam zijn: Move Amsterdam, Stadionplein 28, 1076 CM Amsterdam. De openingstijden van deze Cupra Garage zijn: maandag tot vrijdag: 10-18 uur, zaterdag: 9-17 uur en zondag: gesloten tot 1 juni, maar vanaf zondag 6 juni 12-17 uur.

Reageren is niet mogelijk.