CarNext en Max Verstappen lanceren The Fastest Egg Hunt

0

CarNext, één van Europa’s grote online Business-to-Consumer en Business-to-Business marktplaatsen voor gebruikte auto’s, introduceert The Fastest Egg Hunt. Op de website is een hoofdrol weggelegd voor Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen.

Fans krijgen de kans om gesigneerde verzamelobjecten van Max, tickets voor de Grand Prix in België en een VIP trip naar het Formule 1-circuit van Monaco te winnen. Daarvoor moeten ze op zoek gaan naar speciale ‘easter eggs’ die in één van de auto’s op de CarNext website verstopt zitten.

VerstappenMaxCarnext

Vanaf 21 maart zal CarNext elke maandag in de 4 weken voor Pasen een paasei verstoppen in één van de auto’s die te zien is op de website CarNext.com. Om fans te helpen met zoeken, krijgen ze hints van Max via zijn Facebook, Instagram en Twitter. De verstopte eieren bevatten verzamelobjecten, zoals racehandschoenen die door de F1 wereldkampioen zijn gesigneerd en gedragen, een helmvizier en een gesigneerd Red Bull Racing TAG Heuer horloge. Grand Prix tickets en VIP experience Daarnaast bevat elk verrassing ei 4 tribunekaarten voor de Belgische Grand Prix, die plaatsvindt op zondag 28 augustus 2022. Deelnemers krijgen daarnaast een unieke code waarmee ze kans maken op een volledig verzorgde VIP Experience voor twee personen voor de Grand Prix van Monaco, inclusief een rondleiding in de Red Bull Racing garage.

Reageren is niet mogelijk.