Klein modeljaar nieuws van BMW

0

In de toekomst zal het M Sport pakket Pro, dat inmiddels uitgebreid beschreven is tijdens het nieuws van de bijgepunte 3-serie, ook beschikbaar zijn voor de 5-serie en de 6-serie. BMW komt ook met nieuwigheden voor de X5, X6, Z4, M3 en M4.

Bovengenoemd pakket wordt aangeboden als aanvulling op het modelspecifieke M Sport gebeuren en omvat schakel peddels aan het stuur voor de instap motorvarianten of een 8-traps Steptronic sporttransmissie voor de snellere uitvoeringen. Verder kunnen kopers van zowel de 5-serie als de 6-serie opteren voor M hoogglans Shadow Line, een M sportremsysteem met roodgeverfde remklauwen en M veiligheidsgordels. De uitvoeringen van de 5-serie hebben ook de M Shadow Line verlichting en de Sedan uitvoering beschikt voortaan over een M achterspoiler die zwart is gelakt. Een nieuwe toevoeging aan het assortiment lak kleuren is Skyscraper Grey metallic en de nieuwe lak Arctic Race Blue metallic.

Vanaf de zomer zullen alle uitvoeringen van de X5 en X6 -serie standaard beschikken over de Sensafin decoratieve doorgestikte interieuruitrusting, die verkrijgbaar is in 5 kleurvarianten.

In de Z4 wordt de standaarduitrusting uitgebreid met de Live Cockpit Professional met een volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch Control Display plus Connected Package Professional.

Vanaf juli zal de M3 profiteren van het nieuwe gebogen display, nieuwe connectiviteitsopties en afwerkingsvarianten, evenals de nieuwe individuele lakafwerking Frozen Pure Grey metallic. Nieuwe zwarte decoratieve graphics upgraden de motorkap en het kofferdeksel van de M4 Coupé tegen een meerprijs.

De nieuwe uitrustingsopties Premium Package, Travel Package, Innovation Package, Comfort Package, Comfort Package Professional en M Sport Pro zijn nu ook beschikbaar voor de 1-serie en voor de 2-serie Gran Coupé.

Het modeljaar 2023 nieuwe van BMW wordt afgerond met een uitgebreid scala aan functies voor het besturingssysteem 8, dat specifieke grafische afbeeldingen heeft in M modellen. BMW heeft nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe uitrusting varianten.

Reageren is niet mogelijk.