Meer Lease Editions van Audi

0

De leaserijder heeft nu bij Audi nog meer Lease Editions van de A3 en A4 om uit te kiezen. Bij de A3 kunnen de sedan en de Sportback E-tron nu ook als Lease Edition worden besteld. Deze uitvoeringen hebben, indien er nog dit jaar tot registratie wordt overgegaan, respectievelijk 21 procent en 15 procent bijtelling. Ook de nieuwe A4 (Avant), die tot nu toe de leasewereld niet op zijn kop heeft weten te zetten, is er nu in zakelijke actie-uitvoering. Tot eind september levert Audi de Lease Edition modellen ook af met 50 procent korting op de S line pakketten.

Bij de A3 Sedan Lease Edition zijn het Pro Line pakket en de Sport afwerking gecombineerd. Dit betekent dat de 4-deurs versie voorzien is van een sportgrille, sportieve bumpers, 17 inch lichtmetalen velgen, een verlaagd sportonderstel, chromen uitlaatsierstukken en aluminium instaplijsten. Ook standaard zijn LED koplampen, sportstoelen, een armsteun tussen de voorstoelen, een MMI navigatiesysteem, het Audi Drive Select bestuurdersinformatiesysteem (in kleur), parkeersensoren achter en automatische snelheidsregeling. Deze A3 is leverbaar als 1.0 TFSI (115 pk) en als 1.6 TDI (110 pk); een 7-trapsautomaat is optioneel. De prijzen beginnen bij 30.990 euro.

Voor de 204 pk sterke Sportback E-tron combineert Audi het Pro Line Plus pakket met de Sportafwerking. Concreet gaat het dan om zaken als de Audi Virtual Cockpit, sportstoelen, diverse aluminium afwerkingdetails, 17 inch lichtmetalen velgen, een MMI Plus navigatiesysteem, automatische snelheidsregeling, parkeersensoren voor & achter, LED koplampen, het zogeheten lichtpakket, een geluidsinstallatie van het huis, metallic lak en de Audi Smartphone interface. Een S-tronic automaat is ook standaard. De prijs bedraagt 39.990 euro.

De A4 (Avant) is als Lease Edition te bestellen met de 150 pk motorenvariant van de 2.0 TDI dieselmotor. Er kan daarmee dit jaar nog worden geprofiteerd van een tot 21 procent verlaagde bijtelling. De A4 Lease Edition heeft standaard een handbak met 6 versnellingen, maar optioneel is er ook een S-tronic automaat met dubbele koppeling en 7 versnellingen beschikbaar. De uitrusting omvat het Pro Line pakket in combinatie met de Sport afwerking. Dat vertaalt zich in zaken als een MMI navigatiesysteem, automatische airconditioning, een bestuurdersinformatiesysteem (in kleur), Audi Connect noodoproep & service, parkeersensoren achter, cruise controle met snelheidsbegrenzer, een licht/regensensor, LED koplampen, idem achterlichten, Audi Hold Assist en een diefstalalarm. De Sport afwerking komt tot uiting in luchtinlaten die in donkerchroom zijn uitgevoerd, een diffusor, chromen uitlaatsierstukken, blanke raamlijsten, 17 inch lichtmetalen velgen, een multifunctioneel lederen sportstuur en sportstoelen. De A4 is er als sedan vanaf 43.460 euro en voor de Avant vraagt Audi 2.490 euro extra, hetgeen het factuurbedrag op minimaal 45.950 euro brengt.

Reageren is niet mogelijk.