Jaguar plaagt met nieuw SUV model

0

Jaguar heeft middels deze plaagfoto de onthulling van een nieuw model aangekondigd. Zoals Autointernationaal.nl al eerder berichtte in de Nieuwstelex gaat het om een elektrische SUV; waarschijnlijk in conceptvorm.

Dat Jaguar werkt aan een elektrische SUV is geen geheim. Vorig jaar liet het merk een volledig elektrische aandrijflijn zien, met 2 elektromotoren die alle 4 de wielen aandrijven. De naam E-Pace zingt al een tijdje rond als mogelijke naam voor de elektrische SUV.

Net als bij de F-Pace het geval is, zal Jaguar waarschijnlijk eerst een conceptversie van de nieuwe SUV tonen. De onthulling vindt plaats op de woensdag van start gaande autotentoonstelling van Los Angeles

Voor autofans zonder ‘groen’ bloed werkt Jaguar ook nog aan een tweede SUV: een extra krachtige uitvoering van de F-Pace. Deze SVR variant krijgt hoogstwaarschijnlijk de beschikking over de 575 pk sterke V8 uit de F-Type.

Reageren is niet mogelijk.