Fiat biedt tijdelijk tot 2.600 euro korting

0

Zo moeder, zo dochter. Niet alleen Jeep houdt deze maand een ‘Like it? Drive it!’ actie, maar ook moedermerk Fiat. Concreet betekent dit dat er concreet voordeel te behalen valt bij koop of private lease van geselecteerde voorraadmodellen.

Zo kan men de Fiat 500 met milde hybride techniek nu privé leasen vanaf 209 euro per maand, 5 jaar lang. Ieder jaar rijd je dan voor de rest ‘gratis’ tot 7.500 km. In het maandbedrag zitten niet alleen de vaste kosten begrepen, maar ook een bonus van 1.500 euro. Men betaalt verder alleen de variabele kosten, zoals brandstof.


Voor diegenen die liever een Fiat kopen, zijn er 3 modellen waarop de dealer een actiebonus verstrekt. Op de Panda met dezelfde milde hybride techniek als bovengenoemde 500 bedraagt deze 350 euro, waardoor de instapprijs daalt tot 13.240 euro. De actiebonus voor de Tipo bedraagt 1.800 euro, waardoor er met deze Fiat nu kan worden weggereden vanaf 19.490 euro. Op de 500X is zelfs 2.600 euro te behalen. Deze Fiat is nu tijdelijk leverbaar vanaf 21.990 euro.

Vraag de Fiat dealer naar de beschikbare voorraad. De actie geldt tot en met 31 juli. Fiat meldt dat de leaseadviesprijs voor de 500 iets kan afwijken. Vraag de dealer naar de volledige voorwaarden van de actie.

Reageren is niet mogelijk.