Fiat prijst de Tipo City Sport af

0

De nieuwe Fiat Tipo City Sport valt blijkbaar niet zo in de smaak bij de autoconsument. Ligt dat aan de vele donkere accenten van deze uitvoering? Of moet de autoconsument überhaupt weinig van de Tipo hebben?

Hoe dan ook, de betreffende Fiat kan jij nu al met 2.500 euro voordeel bestellen. Het gaat om door de dealer geselecteerde voorraadexemplaren die nu met 2.500 euro voordeel weg mogen. Dat verlaagt de vanafprijs naar 25.290 euro. Voor een leuk aangeklede compacte middenklasser is dat niet veel.

De Tipo City Sport heeft een 1,0 FireFly benzinemotor van 100 pk. Standaard zijn ook 17 inch lichtmetalen zwarte velgen en idem glossy black deurgrepen, grille, B stijl plus spiegelkappen. Naast parkeersensoren vóór is er een automatisch noodremsysteem aan boord. Het Uconnect multimediasysteem heeft een 10,25 inch groot touchscreen en er is een USB aansluiting, Bluetooth, DAB digitale radio, draadloos Apple CarPlay en Android Auto. Ook adaptieve cruisecontrol is aanwezig.

De kortingsactie geldt voor particulieren en klein zakelijke klanten tot en met 31 augustus op geselecteerde voorraadauto’s. Van het voordeel kan niet worden geprofiteerd in combinatie met andere Fiat acties en/of (private) lease. Het voordeel is niet inwisselbaar voor contant geld. Vraag de Fiat dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.