Duur weekendje met de Rolls-Royce Wraith

0

Tijdens de Zoute Grand Prix stelde Rolls-Royce een uniek voor België geprepareerde Wraith voor. Die welbekkende en sierlijk ogende ‘Week-end à la Mer’ is nu te koop. Doelgroep: al die mensen die met naam en toenaam in de Quote 500 genoemd worden.

wraithweekenda2

Rolls-Royce heeft de reputatie discreet te opereren. Zo niet Motor Cars Brussels. Deze vertegenwoordiger van het edele Britse merk heeft geen zin om te wachten tot klanten de showroom binnen komen lopen, maar laat af en toe zelf unieke modellen maken in samenwerking met de Bespoke afdeling in Goodwood, die alle auto’s op verzoek een persoonlijk tintje geeft. De nieuwste creatie is deze Wraith Week-end à la Mer.

wraithweekenda3

De unieke uitvoering van de Wraith (er is slechts één exemplaar beschikbaar) kenmerkt zich door een Peacock blauwe lakkleur die afgewerkt is met een Mugello rode decoratielijn . Daarmee wordt een knipoog gemaakt naar het strand en de duinen bij badplaats Knokke-Heist, aldus Rolls-Royce. Immers, de lakkleur refereert aan de Noordzee en de kleur ‘rood’ staat symbool voor de stad Knokke.

wraithweekenda4

Doe je het portier (tegen de (zeewind)richting in) open, dan tref je in de speciale Wraith sisal tapijten aan. Het meubilair is bekleed met Mocassin leder en zou moeten doen denken aan zwoele zomeravonden aan de Belgische kust.

wraithweekenda5

Omdat de Rolls-Royce met zeeherinnering nog niet verkocht is, kunt u hem theoretisch naar Nederland halen. Wij hebben tenslotte meer kust dan de Belgen. Hou er dan wel rekening mee dat de Wraith Week-end à la Mer u richting de 500.000 euro gaat kosten. Maar dat hoeft voor mensen uit de Quote 500 natuurlijk geen probleem te zijn.

Reageren is niet mogelijk.