Toyota geeft C-HR extra pit

0

De Toyota C-HR heeft in korte tijd een sterke verkoopprestatie weten neer te zetten en ziet er sportief uit, maar een krachtigere motorisering zou welkom zijn. Het Japanse automerk laat doorschemeren dat daar momenteel hard aan gewerkt wordt want op de IAA autoshow van Frankfurt presenteren de Japanners de C‑HR Hy‑Power Concept. Dit studiemodel is voorzien van een nieuwe, sterkere hybride aandrijflijn.

Om die aanstaande, krachtigere aandrijflijn goed in de verf te zetten, is de C-HR Hy-Power Concept door Toyota in de nieuwe matzilveren carrosseriekleur Dark Carbon gespoten met accenten in hoogglanszwart en donker chroom. De A stijlen, spiegelkappen en deel tussen de koplampen zijn voorzien van een afwerking in de opvallende kleur Burning Orange.

Deze oranjekleur keert terug in het onderste gedeelte van de grille. Het dak van de C-HR Hy-Power Concept is een eyecatcher vanjewelste; het zwart van de achterzijde gaat namelijk geleidelijk over in oranje aan de voorzijde. Het unieke oppervlakte kent een diamantpatroon en zowel glanzende als matte accenten. Ook in het interieur van de C-HR Hy-Power Concept domineren de kleuren zwart en oranje. De met zwart leder beklede stoelen zijn voorzien van zittingen en hoofdsteunen in oranje. En ook hier is de scherpe diamantvorm te herkennen.

Toyota maakt nog geen details bekend over de nieuwe hybride aandrijflijn van de Hy-Power Concept. Wel laat de fabrikant weten dat die meer vermogen zal leveren dan de huidige C-HR Hybrid (122 pk). Meer details hierover volgen begin 2018.

Comments are closed.