BMW is je beste vriend

0

Is de hond de beste vriend van de mens? Niet voor de Amerikaan Randy. Die twijfelde geen seconde toen orkaan Matthew op de staat Florida afstormde. Randy parkeerde namelijk zijn BMW M3 (type E30) veilig in zijn woonkamer en besloot er een gezellige avond van te maken. Daarmee gaf hij gehoor aan de oproep van Rick Scott, de gouverneur van Florida, die zijn onderdanen opriep zich in veiligheid te brengen voor de ellende die de orkaan zou gaan brengen.

De actie van de Amerikaan is begrijpelijk want goed is zo’n orkaan natuurlijk niet voor je auto. Daarom besloot Randy om zijn grote liefde binnen te zetten. Omdat hij geen garage heeft, werd de woonkamer de overnachtingplaats voor zijn BMW. Daarvoor hoefde hij alleen wat meubels te verschuiven.

Terwijl de orkaan over het land woedde, had Randy zo te zien een gezellige tijd met zijn M3. Matthew heeft in de Verenigde Staten aan 16 mensen het leven gekost. Op Haïti is het dodental opgelopen tot meer dan 1.000. De orkaan heeft op het Caribische eiland ongeveer 10.000 huizen verwoest. Matthew is inmiddels afgezwakt tot een zogenoemde posttropische storm.

bmwwoonkamera2

Reageren is niet mogelijk.