Nieuw decoratiemateriaal van BMW

0

BMW rijders kunnen al geruime tijd volledig los gaan op de M Performance optielijst. Nu komt de autofabrikant uit München met nog meer toeters en bellen om hun ‘Bimmer’ te individualiseren.

bmwmperformance2016a8

De nieuwigheden worden voorgesteld op de komende maand te houden SEMA tunerbeurs in Las Vegas. Waar anders? BMW zal aldaar ook M Performance versies van de M2, 340i en M3 voorstellen.

bmwmperformance2016a3

Ook aanwezig op de beurs zijn een door fabriekstuners aangepaste versie van de X5 en 7-serie; in het laatste geval gaat het om een door BMW Individual onder handen genomen 740e xDrive. Als handtekening heeft de divisie een ‘iPerformance’ op de stekkerhybride sedan achtergelaten.

bmwmperformance2016a4

Afgezien van lichtmetaal voor de (nieuwe) velgen is alles carbon wat de klok slaagt: zijschorten, spiegels, diffusors, spoilers en ga zo maar door. Zelfs een koolstofvezel beschermkap voor de motor van jouw M3 of M4 behoort tot de mogelijkheden. De carbon spoiler van de M3 is vanaf volgend jaar te bestellen.

bmwmperformance2016a5

BMW is ook aanwezig met een M2 Safety Car. De genoemde M3 is voorzien van een nieuw setje M Performance lichtmetalen velgen. Vóór zijn deze 19-inch groot en achter 20-inch. De velgen zullen vanaf komende zomer te bestellen zijn als optie op de M2, M3 en M4.

bmwmperformance2016a6

De M3 en M4 kunnen ook worden voorzien van een nieuwe, aanpasbare M Performance ophanging. Naar wens kan de rijhoogte (5 tot 20 mm) worden gevarieerd. BMW heeft nog geen prijzen bekend gemaakt van al haar decoratiemateriaal.

bmwmperformance2016a7

Reageren is niet mogelijk.