Mazda 6 tijdelijk met internet

0

Mazda komt met een speciale zakelijke uitvoering van zijn ‘6’ middenklasser. Deze SkyLease Drive uitvoering is voorzien van een 6-traps automaat, een achteruit rij camera, zwart lederen interieurbekleding, een DAB+ geluidsinstallatie van Bose, een Traffic Monitoring camera en een 4G-router met 12 maanden data-abonnement, tot maximaal 5 GB per dag.

De SkyLease Drive uitvoering is in een gelimiteerde oplage van 100 stuks leverbaar. Er kan worden gekozen uit zowel de Sedan als de Sportbreak in combinatie met de 165 pk sterke 2,0 liter benzinemotor of de 2.2 liter diesel met 150 pk. De standaarduitrusting omvat verder G-Vectoring Control, 17-inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning met 2 zones en ventilatie voor de achterpassagiers, parkeersensoren vóór & achter, cruise controle, MZD Connect met navigatie en Bluetooth en elektrisch verstelbare voorstoelen.

Daarnaast is er dus een internetverbinding aanwezig in de auto. Samen met telecom aanbieder Tele2 heeft Mazda een naar eigen zeggen passende mobiele dataoplossing gevonden die de berijder in staat stelt om in Nederland in de auto intensief van internet gebruik te maken zonder extra kosten. Het Nederlandse 4G-netwerk van Tele2 heeft een zeer goede dekking en een uitstekend signaal dat hoge download snelheden mogelijk maakt. De auto wordt uitgerust met een 4G router van NetGear, voor een sterk en constant signaal en de mogelijkheid om meerdere apparaten tegelijkertijd aan te sluiten op de 5 beschikbare USB ingangen.

De klant krijgt gedurende 12 maanden 5 GB data per dag in Nederland, waarbij zowel 4G als 3G ter beschikking staan. Na deze periode kan de berijder zelf een (betaalde) aanbieder zoeken als hij of zij langer gebruik wil maken van internet in de auto. De prijzen van de 6 SkyLease Drive beginnen bij 37.640 euro (benzinesedan). De Mazda is vanaf nu te bestellen en direct leverbaar.

Comments are closed.