ABT perst 510 pk uit de nieuwe Audi RS5

0

Ben je onder de indruk van het vermogen van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, maar heb je geen zin in een bovengemiddelde kans op storingen in de elektronica? Dan heeft ABT Sportsline een oplossing voor jou. De tuner heeft het vermogen en koppel van de gloednieuwe 2.9 V6 TFSI motor (normaal gesproken goed voor 450 pk en 600 Nm) opgevoerd naar 510 pk en 680 Nm.

Over de effecten op de prestaties wil ABT Sportsline nog niks kwijt, maar een raket zal het in ieder geval wel zijn aangezien de gewone Audi RS5 de sprintklus naar 100 km/u al in 3,9 seconden klaart.

ABT Sportsline heeft de Audi RS5 ook voorzien van een stel extra grote 20-inch velgen (er is keuze uit de typen DR, FR, GR en de nieuwe exclusieve high performance ER-F), ander uitlaatsysteem, kortere veren om de grondspeling te verkleinen en aantrekkelijke carrosseriedecoratie materiaal.

Reageren is niet mogelijk.