Prijs vergelijking Volkswagen Up R-Line Sportpakket

0

Volkswagen voegt een nieuwe, sportieve noot toe aan de aankleedmogelijkheden voor de Up. Het betreft het R-Line sportpakket dat we reeds kennen van de grotere modellen van het merk, maar dat nu per direct ook beschikbaar is voor het kleinste familielid.

Het R-Line sportpakket omvat 16 inch lichtmetalen Triangle Black velgen (met 185/50 R16 banden en standaard slotbouten die de wielen beschermen tegen diefstal), een speciale voorbumper, extra donkergetinte ramen achter en zwarte afwerking van zowel de spiegelkappen als het dak (niet in combinatie met het panorama schuif/kanteldak). R-Line logo’s op de zijpanelen maken ook onderdeel uit van het pakket. Volkswagen stelt dat de Up hiermee een vleugje GTI krijgt.

Het R-Line sportpakket is verkrijgbaar in combinatie met de lakkleuren Teal Blue, Honey Yellow, Dark Silver en Pure White. Met de Up Move als basis bedraagt de meerprijs van het R-Line sportpakket 692 euro. Naast alle bovengenoemde features zijn dan ook mistlampen vóór met bochtverlichting bij de standaarduitrusting inbegrepen.

VolkswagenSeat
UpMii
60 Move R-Line60 FR
14.916 euro14.965 euro

In het geval van de luxueuzere Up High bedraagt de meerprijs 332 euro. Deze uitvoering kan met R-Line sportpakket ook worden voorzien van lichtmetalen 17 inch Polygon velgen (met 195/40 R17 banden en slotbouten). Bij deze optie (meerprijs 329 euro) wordt ook een in zwart uitgevoerde dakhemel meegeleverd.

VolkswagenFiatKiaPeugeotSuzuki
Up500Picanto108 5-deursSwift
75A High R-LineTAT 80 SportT-GDI 100 GT-LineVTI 72A GT-Line90 Sportline
18.473 euro19.395 euro19.395 euro17.770 euro18.799 euro

De Up High is er ook in 75 pk configuratie van de 1.0 MPI 3 cilinder motor in combinatie met een gerobotiseerde automaat met 5 versnellingen. Bij alle genoemde versies van de Up zijn een set achterportieren bij de prijs inbegrepen.

Reageren is niet mogelijk.