Featured

Featured Wat is belangrijk bij het verkopen van je auto Autointernationaal

Wat is belangrijk bij het verkopen van je auto?

Een auto verkopen is niet het moeilijkste wat er is. Er is veel vraag en veel aanbod. Dat maakt het lastig. Maar als je weet hoe je met jouw auto boven de rest uitspringt ben je goed bezig. Vaak sta je tussen allemaal auto’s en is de positie al snel kwijt die je wou hebben. Hierdoor wordt je niet meer gevonden. Maar hoe voorkom je dit?

Featured Leaseauto Fleetgo

Wel een leaseauto, niet de administratie

Biedt jouw werkgever je een leaseauto aan? Dat is vaak goed nieuws! Alhoewel het per persoon kan verschillen, geldt in de meeste gevallen dat het gunstig is om op een dergelijke regeling in te gaan.

Featured Autobedrijf Dasimport Mercedes Benz importeren

Mercedes Benz importeren? Hier moet je op letten

Je kan ervoor kiezen om zelf een Mercedes Benz uit Duitsland te importeren. Toch is dit in veel gevallen een stuk minder eenvoudig dan je denkt. Bij Autobedrijf Dasimport hebben ze de occasions al voorgeselecteerd op hun betrouwbaarheid en kwaliteit.

Autonieuws Belemmerd zicht in de auto

Belemmerd zicht in de auto

Een consumentenorganisatie afkomstig uit Groot-Brittannië genaamd Which? deed een onderzoek waarbij ze verschillende nieuwe modellen auto’s testen op hun veiligheid.

Featured BMW visual

Autoverzekering afsluiten: 3 tips

Een autoverzekering afsluiten, iedere automobilist komt hier een keer voor te staan. Het is wettelijk verplicht om jouw motorvoertuig minimaal WA te laten verzekeren.

1 2