Ford verlengt garantie tijdelijk tot 5 jaar

0

Ford biedt particuliere en klein zakelijke klanten voortaan meer zekerheid in deze (extra) onzekere tijden. Wie nu een auto van dit merk koopt, krijgt namelijk een extra lange garantie tot 5 jaar (of 100.000 kilometer).

Met dit nieuwe aanbod, dat geldt tot 31 maart, biedt Ford niet alleen extra zekerheid, maar ook de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke meerprijzen te kiezen voor een nóg uitgebreidere garantie. Zo kunnen kilometervreters de garantie op een nieuwe Ford uitbreiden van 100.000 naar 200.000 km. Voor de Fiesta kost dit bijvoorbeeld eenmalig 60 euro en voor de Focus 100 euro. Ander goed nieuws van Ford: de extra lange garantie is overdraagbaar, wat bij verkoop van de auto kan resulteren in een gunstigere restwaarde.

 

Protect Service Plan

Met het Protect Service Plan tilt Ford onbezorgd rijden naar een nieuw niveau. Bovenop de extra lange garantie kunnen Ford rijders ook profiteren van de zekerheden van tot wel 5 jaar inbegrepen onderhoud en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulp service in heel Europa. Er kan worden gekozen uit verschillende termijnen van 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud (inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen en arbeidsloon). Er kan ook een Protect Service Plan Plus worden afgesloten waarbij zelfs slijtagedelen zijn inbegrepen zoals remblokken, remschijven, schokdempers, een einddemper, startaccu, ruitenwisserbladen en lampen. 5 jaar lang onbezorgd rijden met het Ford Protect Service Plan is al mogelijk vanaf 1.842 euro per jaar voor de Fiesta en 2.302 euro per jaar voor de Focus.

 

Reageren is niet mogelijk.