Volkswagen ID.3: dankzij nieuw accupakket groter rijbereik

0

De Volkswagen ID.3 is er nu ook met een nog groter, 77 kWh accupakket. Met een actieradius tot liefst 553 kilometer is hij volgens de fabrikant zeer geschikt voor (zakelijke) rijders die grotere afstanden afleggen. Dankzij de snelle laadmogelijkheid tot 125 kW is elke reis na een korte laad stop (de batterijen set opladen van 5 procent naar 80 procent neemt circa 38 minuten in beslag) snel voort te zetten.

Om van alle bovengenoemde voordelen te profiteren, dien jij de nieuwe ID.3 Pro S uitvoering te bestellen. Die is er vanaf 41.390 euro. Deze versie staat volgens Volkswagen niet alleen voor een ruime actieradius, maar dankzij de kracht van een 204 pk sterke elektromotor ook voor veel rijplezier. Zo vergt de acceleratie van 0-100 km/u slechts 7,9 seconden in beslag.

Automatische airconditioning is standaard en dat geldt ook voor het Discover Pro navigatiesysteem (inclusief streaming & internet). Dit zorgt volgens Volkswagen voor een efficiënte routegeleiding en geeft laadpunten op het uitgestippelde traject weer. De smartphone is draadloos te koppelen én te laden. Typische Pro S kenmerken zijn 19 inch lichtmetalen velgen en het Style interieurpakket met luxe bekleding, een verwarmbaar stuur en sfeerverlichting (in 30 kleuren).

De Volkswagen ID.3 Pro S is per direct te bestellen en is nu te configureren op Volkswagen.nl. Elke uitvoering van de modelreeks wordt geleverd inclusief onderhoud en APK tot en met het 5de jaar. 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de accu zijn eveneens inbegrepen.

Reageren is niet mogelijk.