Land Rover introduceert Discovery Metropolitan Edition

0

De Land Rover Discovery is nu nog aantrekkelijker dankzij de introductie van een nieuwe, speciale editie. De Metropolitan Edition is uitgerust met extra technologie om het comfort en gemak van de 7-zits familie-SUV verder te optimaliseren.

De Metropolitan Edition is de nieuwe topversie in de line-up van de Land Rover Discovery en voorzien van diverse upgrades voor zowel het exterieur als de standaarduitrusting. Deze uitvoering is leverbaar met keuze uit 2 geëlektrificeerde aandrijflijnen met 48 Volt mild hybride technologie: de P360 Ingenium benzinemotor en de D300 dieselmotor (met dezelfde naam) die voldoet aan de emissienorm Euro 6d-Final.

De Metropolitan Edition is gebaseerd op de R-Dynamic HSE uitvoering, terwijl accenten in de grille en de belettering van de typeaanduiding zijn uitgevoerd in Bright Atlas. Verder wordt deze topversie gekenmerkt door de bumperaccenten in Hakuba Silver. De 22 inch Diamond Turred lichtmetalen velgen hebben Gloss Grey accenten. Daarnaast is de Metropolitan Edition voorzien van zwarte Land Rover remklauwen, Privacy Glass en een glazen panoramadak met schuif/kantel deel vóór. Klanten kunnen ook rekenen op een Head-Up display, een verwarmbaar stuurwiel, een draadloze oplader voor smartphones, 4 temperatuurzones voor de automatische airconditioning en een gekoeld compartiment voorin. Het interieur is afgewerkt met accenten in Titanium Mesh.

Andere updates in de line-up van de Land Rover Discovery zijn te vinden bij de R-Dynamic uitvoering, die nu standaard is uitgevoerd met een contrasterend dak in hoogglans zwart. De Discovery is ook leverbaar met het geavanceerde Cabin Air Purification met PM2.5 luchtfiltering. Dit door Land Rover ontwikkelde systeem houdt de luchtkwaliteit in het interieur in de gaten en filtert schadelijke deeltjes uit de lucht voor een gezondere interieuromgeving. De nieuwe Land Rover Discovery Metropolitan Edition is nu te bestellen voor prijzen vanaf 140.219 euro.

Reageren is niet mogelijk.