Wil jij ook voordelig rijden?

0

Featured article

Wie vandaag de dag zijn of haar auto volgooit bij de pomp, schrikt zich dikwijls een hoedje. De benzineprijzen gaan door het plafond en dat voel je iedere keer in je portemonnee. Veel mensen zouden daarom graag willen overstappen naar een elektrische auto, maar ook dat is vaak een grote investering. Zou het daarom niet fijn zijn dat je toch elektrisch kunt rijden zonder dat je je hele bankrekening hoeft te legen? Univé maakt dit mogelijk. Je kunt hier namelijk een auto leasen. Hoe dit zit en hoe je dit kunt regelen, leggen wij je graag uit.

Kom een elektrische auto leasen

Veel mensen denken dat wanneer zij voordelig willen rijden, zij het beste een tweedehandswagen kunnen kopen. Er zijn echter meer opties. Je kunt ook een auto gaan leasen. Dat houdt in dat je voor een vast bedrag per maand een auto kunt gebruiken. Univé biedt private lease elektrische auto aan. Op deze manier kun je in een goede elektrische auto rijden zonder dat je daar veel geld voor hoeft te betalen. Bovendien is leasen een goede manier om onverwachte onkosten te voorkomen. Is er namelijk iets met je auto aan de hand, dan kun je deze naar de garage brengen en hem laten repareren. De kosten zijn voor rekening van je leasemaatschappij. Een elektrische auto leasen via Univé is mede daardoor populair omdat je heel goed weet waar je aan toe bent.

Welke auto’s kun je kiezen?

Ieder mens is anders en ook ons rijgedrag kan sterk verschillend zijn. De een gebruikt diens auto alleen om naar de supermarkt te rijden, de ander gebruikt diens wagen iedere dag om het hele land door te reizen. Voor de eerste groep is er een bescheiden wagen; de Dacia Spring. Deze auto is heel geschikt voor minder intensief gebruik. Je mag op jaarbasis 10.000 kilometer rijden. Het fijne aan deze auto is dat hij automatisch is waardoor je er zo in wegrijdt. Moet jij veel kilometers afleggen? Dan kun je kiezen voor een Tesla model 3. Deze wagen heeft een actieradius van maar liefst 560 kilometer waardoor je lang kunt blijven doorrijden. Er zijn vele andere merken beschikbaar, denk hierbij aan Audi, Citroën of BMW. Bekijk de mogelijkheden even op de site van Univé om te zien welk model het beste bij jouw wensen aansluit.

Een voordelig alternatief

Mocht je de kosten van het leasen nog aan de hoge kant vinden, dan is het wellicht interessant om eens te kijken of een tweedehands elektrische wagen leasen ook interessant voor je is. In dit geval krijg je een wagen die nog altijd in zeer goede staat is, maar voor een lager maandbedrag. Op die manier kan elektrisch rijden voor een groot publiek toegankelijk worden. Informeer naar de opties van Univé en sluit vandaag nog een leasecontract af.

Reageren is niet mogelijk.