Mitsubishi Eclipse Cross PHEV tijdelijk met 5 jaar gratis onderhoud

0

Mitsubishi biedt de Eclipse Cross PHEV nu tijdelijk aan met 5 jaar gratis onderhoud. Dit is een aanvulling op het uitgebreide pakket van 5 jaar garantie en 5 jaar pechhulp, dat het Japanse merk standaard biedt op alle nieuwe modellen.

Met deze tijdelijke actie voor de Eclipse Cross PHEV hoopt Mitsubishi het verkoopvuurtje onder haar eigenzinnig vormgegeven stekker hybride cross-over te kunnen opstoken. In de eerste 2 maanden van dit jaar is de verkoop namelijk met een derde gedaald. Mitsubishi heeft het tij proberen te keren door eerst commercials uit te zenden dat de Eclipse Cross PHEV geen lange levertijden kent, maar daardoor laat de autoconsument zich blijkbaar niet vermurwen.

Misschien dat deze garantie voor onbezorgd rijden wel helpt. Mitsubishi mag zich immers graag profileren op de issues betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Op die punten scoort het Japanse merk eigenlijk altijd hoog in onafhankelijke onderzoeken.

De aanbieding is geldig tot en met 30 april 2023 en is van toepassing op alle aan particuliere klanten verkochte exemplaren van de Eclipse Cross PHEV, met uitzondering van de Intense (basis) en Business Edition uitvoeringen. De goedkoopste versie van de Mitsubishi die voor het aanbod van 5 jaar gratis onderhoud in aanmerking komt, is de Intense+ uitvoering. Die kost 43.490 euro. Alle actievoorwaarden zijn te vinden op de website van Mitsubishi.

Het aanbod van 5 jaar gratis onderhoud komt bovenop Mitsubishi’s bestaande Service Commitment, op basis waarvan elke koper van een nieuwe Mitsubishi verzekerd is van:

• 5 jaar/100.000 km fabrieksgarantie
• 12 jaar garantie tegen corrosie
• 8 jaar/160.000 km garantie op het accupakket
• 8 jaar/160.000 km capaciteitsgarantie op het accupakket
• 5 jaar pechhulp (Mitsubishi Assistance Package)

De Eclipse Cross bouwt in technisch opzicht voort op het plug-in hybride concept van de ooit zeer populaire Mitsubishi Outlander PHEV. Dankzij de krachtige 13,8 kWh aandrijfaccu en 2 elektromotoren (op elke as zit een exemplaar) bedraagt de emissievrije actieradius 45 kilometer. Voeg daar de voor de 2,4 liter benzinemotor bestemde inhoud van de brandstoftank aan toe en de totale actieradius komt uit op meer dan 600 kilometer. Het maximaal toelaatbare aanhangwagengewicht bedraagt 1.500 kg. Daar zal menig caravanbezitter mee uit de voeten kunnen.

Reageren is niet mogelijk.