Prijsvergelijking Audi S3 Cabriolet

0

De prijs van de gelifte Audi S3 Cabriolet is bekend. De 310 pk sterke Duitser gaat in Nederland 60.300 euro kosten. Onder de kap van de S3 zit een tot 310 pk opgevoerde 2,0 liter TFSI motor. Daarmee is de open Audi 10 pk sterker dan voorheen. De zonaanbidder kan hiermee in 5,1 seconden naar 100 km/u sprinten. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u.

Audi

BMW

Ford

S3 M240iA Mustang 2.3
Cabriolet Cabrio Convertible
60.300 euro 61.567 euro 59.240 euro

De standaarduitrusting van de S3 Cabriolet omvat zaken als 18-inch lichtmetalen velgen, een S sportonderstel, LED koplampen en lederen bekleding. Er is tevens een grote variëteit aan nieuwe assistentiesystemen. Bijvoorbeeld de optionele Audi Side Assist, die ondersteunt bij het veranderen van rijstrook. Het systeem informeert de bestuurder in het MMI display over naderende voertuigen en kan in bijzonder kritieke situaties waarschuwen met een geluidssignaal of remimpuls. De optionele parkeerassistent maakt snel en comfortabel inparkeren mogelijk, door zo goed als automatisch te sturen.

Reageren is niet mogelijk.