Bijzondere buitenreclame voor Peugeot Expert

0

Voor de introductie van de nieuwe Expert heeft het reclamebureau van Peugeot drie vakmannen gevraagd om hun ambacht op een onorthodoxe wijze te etaleren. Op drie prominente locaties in hartje Amsterdam maakten een stukadoor, metaalbewerker en tegelzetter elk een uniek billboard.

Gedachte achter de campagne is dat het geen makkelijke tijden zijn voor de echte vakman. Goedkope arbeidskrachten melden zich op de markt en de concurrentie is hevig. Het wordt steeds lastiger om hun vakmanschap en expertise te laten zien. Met deze campagne krijgen zij een podium.

De Expert is de bestelversie van de nieuwe ‘personenbus’ Traveller. Die is leverbaar in 3 formaten: Compact (1.633 liter tot aan het dak achter de tweede zit rij), Standaard (507 liter tot aan de bovenzijde van de rugleuning van de achterstoelen achter de derde zitrij, of 2.228 liter tot aan het dak achter de tweede zit rij) en Long (912 liter tot aan de bovenzijde van de rugleuning van de achterstoelen achter de derde zit rij of 2.787 liter tot aan het dak achter de tweede zit rij).

Er zijn 3 uitrustingsniveau. Connect SOS & Connect Assistance, cruise controle en een bandenspanning controlesysteem zijn altijd standaard. De duurdere versies kunnen ook rekenen op zaken als airconditioning, parkeersensoren achter, een ergonomiepakket, Radio Bluetooth, Connect navigatie en inklapbare buitenspiegels.

Op de motorenlijst staan BlueHDi diesels met vermogens van 95, 115, 120, 150 en 180 pk. De basisversie beschikt standaard over een handgeschakelde 5-bak maar is ook verkrijgbaar met een gerobotiseerde 6-bak verkrijgbaar. De 115, 120 en 150 pk sterke versies beschikken over een handgeschakelde 6-bak. De 180 pk sterke 2.0 BlueHDi is er alleen met automaat. Dit motorenaanbod is ook beschikbaar voor de zustermodellen van de Peugeot Expert en Traveller, de Citroën Jumpy en de Toyota ProAce (Verso).

De Expert en de Traveller worden gebouwd op het EMP2 (personenauto)platform dat Peugeot ook gebruikt voor de 308 en de nieuwe 3008 plus 5008. Dit betekent een hoog veercomfort niveau, een goede wegligging en een secure besturing. Op een niet verstelbare hoogste gordelpunt is de zitpositie prettig. Een praktisch voordeel van de Expert en Traveller is dat hij met 1,90 meter hoogte in de meeste parkeergarages past.

Reageren is niet mogelijk.