Infiniti biedt F1 ervaring

0

De Nederlandse importeur van Infiniti verloot onder alle kopers die in de actieperiode een nieuwe auto bij het premium dochtermerk van Nissan kopen een unieke prijs: een echte F1 experience. De actieperiode loopt van 1 november 2016 t/m 10 november 2016.

Formule 1 leeft enorm in Nederland (iets dat ongetwijfeld aangejaagd is door de successen en avonturen die Max Verstappen in de koningsklasse van de racerij beleeft) en vele organisaties en bedrijven bieden een F1 ervaring aan. Infiniti gaat op een slimme manier een stap verder en laat haar winnaar zelf rijden in een F1 auto. “Een onvergetelijke ervaring en nergens te koop”, aldus de importeur.

Infiniti is technisch partner van het Renault Sport Formula One team. De winnaar wordt ontvangen door vertegenwoordigers van het Japanse merk en het Renault Sport Formula One team “en wordt meegenomen in de wereld van de Formula One”. Het circuit zal worden verkend in diverse Infiniti modellen en na uitgebreide uitleg en (veiligheid)instructies en het rijden in 1-zits Formule auto’s, zal er ook gereden worden met een F1 auto.

Reageren is niet mogelijk.