Korting op Volkswagen Touran R-line

0

De Volkswagen Touran is nu ook leverbaar als dynamischer ogende R-Line. Onder dit label zijn 2 sportieve stylingpakketten voor de carrosserie en het interieur ontwikkeld. Beide pakketten zijn tijdelijk extra scherp geprijsd en beschikbaar voor de Touran uitvoeringen Connected Series en Highline.

touranrlinea3

De Touran R-Line kan worden herkend aan sportief vormgegeven R-Line bumpers, de grille met R-Line logo en R-Line zijschorten. Daarnaast zijn er diverse subtielere stijlelementen, zoals de luchtinlaten in vleugelvorm in de voorbumper, sierlijsten met R-Line logo, chromen strips in de achterbumper en 17-inch Salvador velgen met dubbele spaken. Het R-Line exterieurpakket voor de Touran is tijdelijk met 500 euro in prijs verlaagd en is nu verkrijgbaar vanaf 1.299 euro. Voor 449 euro extra is het pakket te upgraden met 18-inch Marseille velgen.

touranrlinea2

Het R-Line interieurpakket omvat onder meer een titaanzwarte hemelbekleding en zwarte R-Line Race stoelbekleding in Microfaser San Remo, aluminium instaplijsten met R-Line logo en aluminium pedalen. Het 3-spaaks multifunctionele sportstuur is bekleed met leer en (in uitvoeringen met DSG transmissie) voorzien van schakelpeddels. Diverse interieurelementen zijn uitgevoerd in Black Lead Grey en de vloermatten zijn afgewerkt met contrasterende zilvergrijze stiksels. Het R-Line interieurpakket is leverbaar vanaf 508 euro.

touranrlinea4

Reageren is niet mogelijk.