Prijsvergelijking Volkswagen Up 1.0 TSI

0

De Up met de direct ingespoten, 90 pk sterke 1.0 TSI turbomotor staat nu bij de Volkswagen dealer. Deze snelste Up levert volgens de importeur prestaties als de eerste generatie Golf GTI. Er is ook een Beats uitvoering met een geluidsinstallatie van 300 Watt.

De importeur baseert haar claim op het feit dat de Volkswagen Up 1.0 TSI binnen 10 seconden naar 100 km/u sprint en dat hij een topsnelheid van 185 km/u haalt. Tegelijkertijd is het topmodel van de reeks ook nog eens mooi zuinig: Het gemiddelde verbruik bedraagt volgens Volkswagen 4,4 liter/100 km. Dat betekent een actieradius van 800 km op een volle tank.

De nieuwe Volkswagen Up 1.0 TSI is onder meer leverbaar in Beats uitvoering met een geluidsinstallatie van Dr. Dre (8-kanaals 300 Watt versterker, een digitale sound processor en 6 high end speakers). Ook inbegrepen bij de prijs (14.790 euro) zijn 15-inch lichtmetalen Radial velgen, Beats strepen, iden instaplijsten, bekleding, plus dashpad, rood of zwart gekleurde spiegelhuizen, donker getinte ramen achter, gekleurde veiligheidsgordels, chroomaccenten in het interieur en sfeerverlichting.

Volkswagen

Nissan

Skoda

Up 5-deurs Micra Fabia
1.0 TSI High 1.2 DIG-S Acenta 1.2 TSI Active
15.250 euro 15.240 euro 15.190 euro

Ook de minder uitbundig uitgedoste Volkswagen Up High is er met de nieuwe turbomotor. Deze uitvoering heeft standaard 6 airbags, LED dagverlichting, elektrische bediening van voorportierramen plus spiegels, Isofix bevestigingspunten achter, een radio van het huis, USB aansluiting, centrale deurvergrendeling, een Plus boordcomputer, een regensensor, automatische lichtschakeling met ‘coming/leaving home’ functie, City Emergency Braking, lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, smartphone integratie met navigatie app, parkeersensoren, cruise controle, mistlampen met bochtverlichting en sfeerverlichting. Hij kost 15.250 euro.

Reageren is niet mogelijk.