Prijsverlaging voor Audi Allroad

0

Het is verkooptechnisch momenteel al volop winter voor de grotere Audi modellen. De sjoemeldiesel affaire is geen goede reclame en nieuwere modellen van de concurrentie hebben net even meer glans. Daarom gaat Audi nu over tot actie door de Allroad uitvoeringen van de A4 en de A6 in de aanbieding te doen. Beide modellen zijn vanaf nu verkrijgbaar als Edition met extra uitrusting en een verlaagde prijs.

Dynamic photo, Colour: Glacier White

In het geval van de A4 Allroad kenmerkt de Edition aankleding zich door een set 18-inch lichtmetalen velgen in 5-twinspaak Dynamic design, LED koplampen, idem achterlichten, de virtual cockpit, MMI navigatie Plus, Audi Connect diensten gedurende 3 jaar, comfortairconditioning, een multifunctioneel stuur en een geluidsinstallatie van het huis.

Cockpit

Onder de motorkap van de A4 Allroad Edition zit standaard de 163 pk sterke 2.0 TDI 163 pk dieselmotor in combinatie met een 7-traps S-tronic automaat met dubbele koppeling. Deze versie kost 51.210 euro. Daarmee is hij ruim 2.200 euro goedkoper dan de normale versie. De A4 Allroad is er ook als 252 pk sterke 2.0 TFSI in combinatie met dezelfde transmissie. Voor deze uitvoering rekent Audi 54.710 euro. Dat betekent een prijsverlaging van ruim 3 mille.

Dynamic photo Colour: Cortina White

Standaard op de A6 Allroad Edition zijn 19-inch lichtmetalen velgen in 10-spaaks design, MMI navigatie Plus, automatische airconditioning met 4 zones, Audi Connect diensten gedurende 3 jaar, lederen bekleding, armleuningen in leder, elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen vóór, ambiente verlichting, een geluidsinstallatie van Bose en Audi parkeerhulp Plus met achteruitrijdcamera.

Cockpit

De A6 Allroad Edition is er standaard met de 218 pk sterke 3.0 TDI dieselmotor inclusief 7-traps S-tronic automaat met dubbele koppeling. Hij kost dan 71.270 euro en dat is ruim 4 mille minder dan de reguliere versie moet opbrengen. Voor de uitvoering met dubbel geblazen en 320 pk sterke 3.0 TDI met 8-traps Tiptronic automaat rekent Audi 83.770 euro; een besparing van 1.200 euro ten opzichte van de standaard uitvoering.

Detail, Colour: Glacier White

Reageren is niet mogelijk.