Audi Q5 debuteert als Launch Edition

0

Audi introduceert de nieuwe Q5 in januari in ons land. De tweede generatie van de SUV is nu te bestellen vanaf 62.185 euro. Ter introductie is de Q5 er ook als extra compleet uitgevoerde Launch Edition. De oplage van deze debuutversie is beperkt tot 150 exemplaren.

De Launch Edition, die 75.818 euro kost, heeft de Q5 2.0 TFSI als basis. Dit betekent een 252 pk sterke 2,0 liter turbobenzinemotor die gekoppeld is aan een 7-traps S-tronic automaat met dubbele koppeling.

De uitrusting omvat onder meer: het S-line exterieurpakket, 20-inch lichtmetalen velgen, aluminium raamlijsten, sportstoelen vóór, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur, wielkastranden plus onderzijden bumpers in carrosseriekleur, LED koplampen, dynamische richtingaanwijzers achter, een elektrisch bedienbare achterklep, parkeerhulp achter en cruise controle met instelbare snelheidsbegrenzer.

q5launcha2

Reageren is niet mogelijk.