Citroën, DS en Peugeot in megastore

0

PSA heeft in het centrum van Madrid een groot pand geopend waarin de 3 merken Citroën, DS en Peugeot bij elkaar gepresenteerd worden.

De 3 merkorganisaties zijn voor de Spaanse en Portugese markt gefuseerd tot PSA Retail Espagne et Portugal. Het beschikt over 40 verkooppunten in de voornaamste steden in beide landen.

De Spaans/Portugese organisatie zal dit jaar 33.000 nieuwe en daarnaast nog eens 23.000 tweedehands auto’s verkopen, zo is de verwachting van Automobiel Management. Wat onderhoud en service betreft, worden alles bij elkaar meer dan 900.000 uren gefactureerd.

Centraal punt wordt de nieuwe vestiging in Madrid waar in een grote showroom van 1.500 vierkante meter en omringd door grote beeldschermen de nieuwste modellen van alle drie PSA merken worden getoond. Het pand beschikt verder over 12.000 vierkante meter aan werkplaatsen. In de centrale locatie werken alles bij elkaar 100 mensen.

Reageren is niet mogelijk.