Audi Q2 in pop-up store

0

De gehele maand december zal Audi in hartje Utrecht in een pop-up store te vinden zijn. Aanleiding is de nieuwe Q2, die in de Domstad te bewonderen, te configureren en (via een bijzondere virtual reality experience) te beleven valt.

De tijdelijke winkel brengt de Q2 volgens Audi naar de omgeving waar hij in zijn element is: de stad. Hartje stad om precies te zijn, want de pop-up store bevindt zich aan de Lange Viestraat 2 in het centrum van Utrecht.

Een bijzondere attractie in deze unieke Audi brandstore is de zogeheten VR experience. Bezoekers kunnen de Q2 in de pop-up store actief via virtual reality beleven. Op deze wijze laat Audi bezoekers kennismaken met een nieuw showroomconcept.

De pop-up store is ook een winkel vol anders-dan-anders cadeaus uit de Audi Collection. Zo zijn daar artikelen uit de Q2 collectie te koop, sportieve horloges uit de huisselectie en de R8 LMS van Lego. Altijd handig met het oog op de feestdagen.

Reageren is niet mogelijk.