Ferrari in zee met cruiseschip

0

Het cruiseschip Norwegian Joy wordt klaargestoomd voor z’n tewaterlating. Daarna gaat de boot, dat zo maar eventjes 3.850 passagiers kan huisvesten, in China in dienst. De eerste vaart is gepland voor komende zomer. Zijn thuishavens worden Sjanghai en Tianjin.

Met zo veel mensen aan boord, moet je wel wat entertainment kunnen bieden. Bijna niemand blijft in z’n kajuit zitten. Zelfs niet wie een suite heeft. Daarom zijn er naast de obligate bars, restaurants en cinemazalen ook racesimulators, waterglijbanen, een arena voor lasergames en … een racecircuit.

De uitbater van het 326 meter lange cruiseschip in namelijk in zee gegaan met Ferrari Scuderia Watches voor de bouw van een circuit voor elektrische karts. Het is niet eens een eenvoudig omloopje, maar een technisch hoogstandje dat over 2 verdiepen loopt.

Blijkbaar wil Norwegian Joy op zoek naar een jonger publiek. Er kunnen maximaal 10 karts tegelijk op de baan. Na het passeren van de finish worden de deelnemers op de foto gezet. Dat er juist wordt samengewerkt met Ferrari Scuderia Watches, komt tot uiting in de mogelijkheid om al cruisend een luxueus klokje te kopen.

Comments are closed.