Auto komt uit snoepautomaat

0

Een kroket uit de muur trekken kan bij wijze van spreken op elke straathoek. Maar er is één automaat waarvoor veel mensen helemaal naar Singapore zouden vliegen. Tenminste, als zij benzine in hun bloed hebben en fan zijn van supersportwagens.

Een dealer aldaar, ABM genaamd, heeft namelijk deze enorme snoepautomaat gebouwd en hem gevuld met een inhoud om van te smullen. De doelgroep lijkt te bestaan uit sportwagenliefhebbers die middenin de nacht ineens trek krijgen in een nieuwe auto en niet kunnen wachten tot de volgende ochtend.

Via een aanraakscherm aan de voet van de toren kies je één van de zestig (gebruikte) exclusieve modellen uit. Binnen 2 minuten na betaling staat de auto van jouw keuze dan via het unieke ‘fishbone’ systeem voor je neus. Het maakt niet uit of het een Bentley, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati of Porsche is.

Wat je moet doen als je supersportwagen vast komt te zitten, is niet helemaal duidelijk. Je kunt proberen om het gebouw een paar flinke meppen te geven of er met je huidige auto hard tegenaan te rijden. Als je een beetje geluk hebt, komen er dan misschien wel twee bolides naar beneden. Oh ja: een proefrit vooraf zit er niet in.

Reageren is niet mogelijk.