Luxe vervoer: Renault Trafic Spaceclass

0

Mercedes heeft de V Klasse en Renault komt nu met de Trafic SpaceClass. Dat is een extra luxueuze uitvoering van de bestelbus. Die daardoor natuurlijk net zo goed Initiale Paris had kunnen heten.

De Traffc SpaceClass legt inzittenden in de watten met zaken als lederen meubilairbekleding, LED leeslampjes, klaptafeltjes, de nodige USB plus 220V aansluitingen, getinte ruiten en een voor de 9 inzittenden apart in te stellen aircosysteem. De stoelen zijn in ruime mate over rails verstelbaar in wel 50 verschillende configuraties. Daarmee leent de Renault zich prima voor shuttlediensten. De bestuurder wordt daarbij niet vergeten. Het stuur is met leer overtrokken en de cabine kent tal van accenten in chroom of glanzend zwart.

Aan de buitenzijde kan de SpaceClass worden herkend aan de chroomkleurige grille, speciale koplampen, in koetswerkkleur (Comet Grey) gespoten bumpers en lichtmetalen 17-inch velgen. Of de Renault hierdoor echt kan wedijveren met de V klasse, valt evenwel te betwijfelen. Al zal deze Trafic natuurlijk een stuk goedkoper zijn. Die prijzen krijgen we in september, wanneer de luxe uitvoering in de verkoop gaat.

Reageren is niet mogelijk.