Prijsvergelijking Honda Jazz

0

De prijzen van de vernieuwde Honda Jazz zijn bekend. In het kader van de facelift is het motorgamma uitgebreid met een nieuwe 1,5 liter benzinevariant die goed is voor 130 pk. Bestellen kan per direct.

Instappen in de vernieuwde Jazz (die kan worden herkend aan de gewijzigde bumpers, grille en lichtunits) kan vanaf 19.750 euro. Voor dit bedrag levert Honda de auto 102 pk / 123 Nm sterke 1.3 Trend uitvoering overhandigd. Schakelen dient met de hand te gebeuren middels een 6-bak. Deze aandrijflijn is ook leverbaar in combinatie met de uitrustingniveaus Comfort en Elegance. Honda vraagt daar respectievelijk 21.290 en 23.990 euro voor.

HondaFordRenault
JazzB-MaxCaptur
1.3 i-VTEC ComfortEcoboost 100 StyleTCe 90 Zen
21.290 euro21.570 euro21.290 euro
HondaMiniSuzuki
JazzHatch 5-deursSwift
1.5 i-VTEC DynamicCooper1.4 BoosterJet Sport
25.990 euro25.790 euro± 25.499 euro

De Comfort uitvoering heeft als meeruitrusting een frontaal botsingwaarschuwingssysteem (FCW), verkeersbordenherkenning (TSR), intelligente snelheidsbegrenzer (ISA), een rijstrookassistent (LDW), parkeersensoren (2 vooraan en 4 achteraan), elektrisch verwarmbare plus bedienbare buitenspiegels, elektrisch inklapbare buitenspiegels, Honda Connect & Radio (incl. CD speler, 7-inch touch screen en internet), een tweetal USB aansluitingen, een HDMI ingang, automatische regeling lichtsterkte koplampen (Highbeam Support System) en 15-inch lichtmetalen velgen.

De Jazz Elegance voegt daar nog de volgende zaken aan toe: een alarmsysteem, sleutelloze toegang plus startknop, lederen bekleding voor het stuur en de knop van de versnellingspook, automatische airconditioning, een achteruit rij camera, in hoogte verstelbare voorstoelen, 6 luidsprekers, privacyglas, mistlampen en 16-inch lichtmetalen velgen.

De handbak kan bij alle drie bovengenoemde uitvoeringen worden vervangen door een CVT automaat. De prijzen zijn respectievelijk 20.450 euro (Trend), 21.990 euro (Comfort) en 23.990 euro (Elegance). Op de basisversie na is de Jazz dan ook voorzien van schakelflippers aan het stuur om de automaat handmatig aan te kunnen sturen.

De in de inleiding genoemde, nieuw 1,5 i-VTEC motorvariant (de krachtbron is reeds bekend van de op de Jazz gebaseerde HR-V) wordt alleen geleverd in combinatie met het sportieve uitrustingniveau Dynamic. De prijs bedraagt 25.990 euro, ongeacht de transmissie (handgeschakelde 6-bak of CVT automaat). Ten opzichte van de Elegance versie beschikt de Jazz Dynamic tevens over LED koplampen, een achterspoiler en een diffusor.

Reageren is niet mogelijk.