Audi lanceert nieuwe S-line editions

0

Audi lanceert nieuwe S-line editions voor de A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5. Daarmee geeft het merk naar eigen zeggen het sportieve karakter van deze modellen nog meer glans. Audi had al S-line editions van de A3, A4, A5 Sportback en Q7 in haar gamma.

Gemeenschappelijke kenmerken van de S-line editions van de A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5 zijn grote lichtmetalen velgen, LED koplampen, achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, S-line logo’s op de voorspatborden en sportief ogende S-line bumpers. In het interieur monteert Audi sportstoelen vóór met stof/lederen bekleding, een multifunctioneel met leer bekleed sportstuur, verlichte instaplijsten met S emblemen en opvallende decoratielijsten van geborsteld aluminium. Standaard hebben de S-line editions van de A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5 onder meer comfort airconditioning, MMI navigatie en Audi Connect.

De SUV levert Audi optioneel ook als S-line Black (zie foto’s). De exclusieve carrosseriekleur Quantum grijs is daarbij standaard, evenals een keur aan hoogglans en matzwarte accenten. De instapprijzen van de nieuwe S-line editions zijn als volgt: A5 Coupé 47.735 euro, A5 Cabriolet 60.605 euro en Q5 69.150 euro.

Reageren is niet mogelijk.